Световноизвестният производител на лаптопи Acer вече ще предлага и смартфони на българския пазар. Феновете на марката ще могат да намерят ексклузивния Acer Liquid Jade само в търговската мрежа на VIVACOM.

Телефонът се отличава с 5.0“ HD IPS дисплей, който осигурява перфектна картина и неповторимо визуално преживяване, независимо дали се използва за гледане на снимки и клипове или за работа. Удобният компактен размер на устройството крие в себе си мощен четириядрен 1.3GHz процесор и 16GB вградена памет, 2GB RAM, които осигуряват бързина и безотказност във всяка ситуация.

ВИЖ ОЩЕ: РЕВЮ НА APPLE IPHONE 6

Acer Liquid Jade работи с модерната операционна система Android v4.4.2 (KitKat), благодарение на която потребителите могат да използват смарт устройството си както за изпълнение на служебните задачи, така и за източник на безкрайни забавления.

Новият модел в семейството на Acer е подходящ и за всички любители на фотографията, които ще могат да запазят за спомен най-добрите си моменти с помощта на 13MP камера или full HD видео запис.

Смартфонът се комбинира перфектно с абонаментен план Net&Call XXL от VIVACOM за 13,90 лв. на месец при сключване на двугодишен договор. В момента най-атрактивният план на телекома се предлага със 70% отстъпка. Уникалната оферта дава възможност на потребителите да общуват неограничено с включени 2000 минути към всички мрежи в България, както и неограничен мобилен интернет с 10 000 MB на максимална скорост в 3G мрежата с най-добро покритие. Всичко това – само за 29,99 лв. на месец, вместо за 99,99 лв. Предложението е в сила до 31.01.2015 г.