liquidx2

Acer представи новия Android фаблет Liquid X2, който е с най-голямата батерия, слагана до момента в телефон. Нейният капацитет е 4000 mAh, което я прави по-голяма от тази в Droid Turbo и Note 4. Устройството е с 5.5-инчов дисплей, но все още няма данни за неговата резолюция. Lenоvo също през януари обяви смартфон с таква батерия, както и K80, който също е с 4000 mAh батерия.

Acer Liquid X2 е с 64-битов 8-ядрен процесор, поддръжа три SIM карти, което доста рядко се среща при конкурентите, а предната и задната камера са 13-мегапикселови с f/1.8. Компанията също така показа и калъфа Quick Touch, с който потребителите ще могат да контролират настройките за музика, време, час и други.

acer-liquid-x2-main

На събитието Acer представи и три нови носими устройства – Liquid Leap Fit, Liquid Leap Curve и Liquid Leap Active. Първият модел е с 1-инчов тъчскрийн, водоустойчив, има сензор за отчитане на пулса, както и позлатени сензори, които могат да разчетат кожно-галванична реакция. В комбинация, те ще предоставят данни за „индекс на стреса“. Каишките могат да се сменят.

Liquid Leap Curve е с извит дисплей, както подсказва името му, и има същите характеристики като Fit. Най-простият от всички модели е Liquid Leap Active, който също е с 1-инчов дисплей, ще отчита данни за физическата ви активност, като изгорени калории и изминато разстояние. Водоустойчив е и с него ще може да контролиране настройките за музика и някои известия. И трите устройства работят с Android, iOS и Windows.

Все още няма информация кога Liquid X2 и новите носими аксесоари ще бъдат пуснати в продажба, нито какви ще са техните цени.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS