VIVACOM

Летният сезон започва с ексклузивни отстъпки до 80% за най-горещите модели смартфони от VIVACOM. От 17 до 30 юни всички потребители, които сключват нов договор за мобилни гласови услуги, ще имат възможност да се възползват от сензационните оферти.

Атрактивната комбинация на устройство и тарифен план от VIVACOM ще даде шанс на всички абонати да се сдобият с мечтания смартфон, с който могат да направят лятото си още по-вълнуващо и да споделят незабравимите емоции с всички близки и приятели. Така например феновете на Sony ще могат да закупят стилния Xperia E4 само за 29,90 лв. в брой, вместо на досегашната цена от 99,90 лв.

Ексклузивната оферта важи както при покупка в брой, така и при разсрочено плащане. Само за 2,98 лв. на месец, вместо за 5,90 лв., клиентите на VIVACOM ще могат да се сдобият със Samsung Galaxy Grand Neo. А един от последните хитови модели на Lenovo – P70, през промоционалния период ще е още по-достъпен с цена от 13,90 лв. на месец, вместо 10,98 лв. с договор за две години.
Промоционалните цени на устройствата се комбинират с най-актуалните мобилни планове на оператора. Така абонатите получават възможността да комуникират свободно с всички в България и да сърфират с нов смартфон в 3G-мрежата с най-добро покритие.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS