До 6 стотинки отстъпка на всеки литър бензин или дизел ще получават лоялните клиенти на VIVACOM, които зареждат своите автомобили на бензиностанции, собственост на ПЕТРОЛ АД,  през декември. Предложението е в сила до края на годината за всички притежатели на валидни VIVAClub карти, като отстъпките зависят от лоялното ниво, в което попада клиентът. Освен за светлите горива, членовете на VIVAClub ще се възползват от допълнителна отстъпка и за газ пропан-бутан – до 5 стотинки на литър.

От офертата могат да се възползват клиентите на оператора, които ползват поне една абонаментна услуга на VIVACOM през последните шест месеца и нямат закъснели плащания. Ако нямат издадена карта VIVAClub, но отговарят на дефиницията за лоялни клиенти, те могат да я заявят напълно безплатно на www.vivaonline.bg или на номер 123.

 

За да бъде човек лоялен клиент на VIVACOM, той трябва да използва поне една от абонаментните услуги на телекома за частни клиенти – фиксирана, мобилна услуга, интернет или телевизия, да е активен клиент в последните 6 месеца и да няма закъсняло плащане на фактура за този период. Ако отговаря на тези три условия, той се включва автоматично в програмата, получава едно от общо три нива на лоялност и може да заяви своята VIVAClub карта напълно безплатно на www.vivaonline.bg или на номер 123. С VIVAClub всеки лоялен клиент има възможността да ползва отстъпки за множество услуги – от продукти за домакинството до банки и автомобилни компании, както и специални оферти за телефони, лаптопи, таблети и друго оборудване. Отстъпките стигат до 50% и важат за всеки лоялен клиент на оператора, независимо дали ползва една или няколко VIVACOM услуги. Единственото условие, за да се възползва потребителят, е да носи със себе си своята VIVAClub карта.