Wonder Woman

Последният трейлър на Wonder Woman, е фокусиран върху детството на принцеса Даяна. Светлият и дом определено е нещо различно от повечето DC филми, в които мракът преобладава. Очертава се една хубава продукция. Излиза на 2 юни.

Baby Driver

Името не трябва да ви заблуждава. Baby всъщност е просто името на главния герой. Едгар Райт – режисьорът, определено прави добро впечатление още с първия трейлър на филма. Излиза на 11 август.

Coco

Pixar този път избиват рибата с Coco. Анимацията е страхотно нарисувана с една много интересна и красива история. Досега не сме виждали нещо подобно – един напълно различен свят. Определено хваща окото. Очаква се да излезе на 22 ноември.

Megan Leavy

Кейт Мара играе главната роля в тази военна драма. Сюжетът се върти около една военна, която настоява да осинови кучето войник, с което е работила по време на мисии. Историята нямаше да е толкова впечатляваща, ако не беше по действителен случай. Тук можете да прочетете повече за нея, ако ви е интересно. Продукцията излиза на 9 юни.

Transformers: The Last Knight

Режисьорът на Transformers явно този път се опитва да бъде оригинален и да заинтригува публиката, като включва нов герой – малкото момиче Изабела. Определено изглежда по-различно от предните серии, и дано да е направена като хората. Излиза на 23 юни.