digitalk

digitalk

На 29 и 30 май в Sofia Event Center ще се проведе Digitalk 2014, като за четвърта поредна година конференцията обединява повече от 900 маркетинг мениджъри, инвеститори, бизнес лидери, стартъпи и хора, които са любопитни да разберат какво предстои от тази страна на бъдещето.

Четвъртото издание на Digitalk представя рекорден брой лектори от компании като Twitter, Netflix, CloudFlare, Uber, Deutsch NY, Fashion Days и др. Сред обсъжданите теми през първия ден ще бъдат дигиталните иновации в бизнеса, мобилното бъдеще, най-добрите глобални стартъп тенденции, бъдещето на електронната търговия и други.

На втория ден на Digitalk ще има редица примери за успешен опит от Силициевата долина и дискусии за възхода на икономиката на споделянето: какво е значението й и какво да очакваме, за биткойн и бъдещето на дигиталните валути, за историята на 500 Startups. През сайта на събитието гостите могат да се регистрират за среща с лекторите на Digitalk 2014.

Организаторите на Digitalk 2014 са подготвили и специални изненади за най-рано записалите се гости на технологичната конференция. Повече за програмата и лекторите можете да научите в прикачените файлове и на www.digitalk.bg и www.facebook.com/digitalkcon