iPhone-ham

В днешно време смартфоните са една невероятна платформа,  която може лесно и бързо да задоволи технологичните ни потребности. Същевременно устройствата ни спестяват и доста допълнителни средства, посредством разнообразните приложения, които се предлагат за различните операционни системи. В тази публикация ще ви запознаем с няколко много интересни и полезни безплатни приложения, които да ви съпътстват в ежедневието ви.

1. Cozi Family Organizer

Cozi може да се превърне в най-добрия ви приятел, ако всекидневно имате много задачи, които доста често забравяте или не се сещате за тях навреме. Приложението е предимно със семейна насоченост, но е и много полезно и за необвързаните. Календар, списък за пазаруване, списък със задачи и още много други. Ако ежедневието ви е натоварено, позволете на Cozi Family Organizer да движи срещите и задачите ви вместо вас.

android-cozi-family-calendar-lists-app

Свалете приложението за Android от тук и за iOS от тук.

2. Evernote

Подобно на Cozi Family Organizer, Evernote ще мисли вместо вас, когато имате нужда от подсещане или просто запомняне. За тези, които нямат време да пишат, приложението предлага и аудио записи, и прикачване на изображения.

evernote

Изтеглете за Android и за iOS

3. Goodreads

Малкото братче на любимия сайт на всички заклети книгоманиаци. Goodreads няма да ви подсеща за нищо, но пък ще пази не само всичките ви прочетени книги, любими цитати и автори, но и ще споделя с вас желанието за бъдещи книжни „завоевания“.

Goodreads

За Android и iOS

4. A HIIT Interval Timer

За тези, които тренират усърдно и не желаят пряката намеса на личен треньор. С A HIIT Interval Timer можете лесно и бързо да създавате времетраенето на всяка една ваша тренировка, а и още нещо.. не можете да излъжете приложението за това, колко време наистина сте тичали.

timer

За Android