супергерои

Спомням си, когато бях малък нямаше телефони или пък други интересни джунджурии, с които днешните хлапета си прекарват времето. Дълго време и самия аз нямах интернет и компютър, на който да играя игри. Поради тази причина основното ми занимание беше да се мотая по улиците и да играя на различни, вече старомодни за днешната младеж, игри. Спомням си как си представяхме, че сме супергерои и се биехме с измислените ни оръжия. Сформирахме различни групички, построявахме си примитивни крепости като тези, които сме гледали във филмите, представяхме си, че живеем в тях и водехме епични битки по улиците.

Интересното е, че тези крепости, макар съществуващи само във филмите, наистина са доста яки и дори сега, когато съм вече доста по-голям, за да мисля за тези неща, понякога си представям какво би било да живееш в такава крепост. Както и предполагате, всяка от тях е различна и предлага най-разнообразни и екстравагантни приложения. Според вкуса на всеки тайните щаб квартири могат да се разделят в различни категории, защото те просто няма как да бъдат еднакви.

В следващите няколко снимки можете да видите някои от най-интересните бърлоги на известни супергерои. В инфографиките ще видите различна информация за тях и лично на мен ми е интересно коя от тях най-много ви харесва? На последната пък са събрани скривалищата на 35 от най-известните супергерои.