iwatch-render-1

Един от големите въпроси тази година е дали Apple ще представи умен часовник. В мрежата се говори, че той ще носи името iWatch и ще се свързва безжично с всички епълски продукти.

Анализаторската фирма ChangeWave Research публикува проучване, според което определено има пазар за такава джаджа. Оказа се, че един от 5 северноамериканци биха си купили такъв продукт, ако Apple го пусне тази година. Това прави 19% от всички щатски потребители.

Проучването доказва тезата, че потребителите имат голяма вяра в Apple и биха купили дори необявен продукт, защото смятат, че той ще е „готин, лесен за използване и забавен“.

 

Изображение: Nickolay Lamm

Сподели
Предишна страницаГалерия: Samsung Galaxy S4
Следваща страницаVIVACOM започва предварително записване за новия флагман на HTC – One
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg