apple_music

Apple Music вече има 11 милиона потребители, тестващи услугата, при това месец, след като тя беше официално пусната. „Ние сме развълнувани с цифрите до момента“, заяви Еди Кю в интервю за USA Today. Той също така подчерта, че вече има 2 милиона абонати, които се насочват към семейния план.

Това е добро число, но истинския резултат ще видим в края на септември, когато свърши безлатният тримесечен тестови период. Тогава за Apple ще бъде важно колко от тези 11 милиона потребители ще решат да продължат да използват Apple Music. Конкурентната услуга Spotify за юни месец има 20 милиона платени абонати.

Еди Кю също така заяви, че Apple е нясно с факта, че в начало Apple Music е имала някои бъгове, казвайки „ние мразим да подвеждаме потребителите, но пускаме ъпдейти колкото се може по-бързо, за да оправим тези проблеми“.

Пред USA Today той сподели, че юли месец е бил рекорден за App Store, достигайки до 1.7 млрд. долара в трансакции. До голяма степен това се дължи и на популярността на компанията в Китай.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS