Apple възнамеряват да пуснат свойство, което записва екрана, когато официално всички имат достъп до новата ОС. Beta тестерите вече са поработили с него и споделят, че е готино и лесно за използване. Сега изглежда, че компанията обмисля да пусне помощно свойство, което да позволява на хората да правят лайвстрийм през главния си екран.

Третата бета версия на iOS 11 има „start broadcast“ опция. Бутонът засега не прави нищо. Някои хора предполагат, че ще работи с AirPlay, което не е много подходящо, тъй като вече има AirPlay огледален бутон в Control Center.

Тези свойства вероятно са направени за работа с други компании. Споделянето на екрана е идеално за всички геймъри, както и за различни бизнес срещи. Ще има още по-голям смисъл, ако ябълките решат да направят, така че лесно да може да се споделя съдържание между различни платформи. Засега никой нищо не знае и казва относно кои разработчици ще използват това свойство в техните приложения. Вероятно на есен ще разберем, когато излезе изцяло готовата iOS 11.