Изпълнителният директор на Нетинфо, Христо Христов, ще бъде един от първите представители на бизнеса у нас, който ще споделя ноу-хау в своя видео проект, наречен Web Ide@s.

Видео поредицата стартира в едноминенните канали във Vbox7 и YouTube. Чрез нея изпълнителният директор на най-голямата дигитална медйина група у нас ще разглежда последните тенденции в сферата на дигиталните продукти, ще представя успешни казуси от света на рекламата в интернет, както и ще обсъжда практики от онлайн бизнеса.

“В Web Ide@s смятам да каня интересни хора, колеги, дори конкурентни понякога и ще се стремя да предоставям полезна информация. Обещавам да бъде и много забавно, затова не пропускайте да се абонирате за каналите във Vbox7 и YouTube“, с усмивка отбелязва младият предприемач.

Христо Христов е изпълнителен директор на Нетинфо от 2013 година, като преди това основава дигиталната новинарска компания Дарик Уеб. Завършва Право в Софийски университет “Св. Климент Охридски” и има опит като репортер в Дарик Радио и BBC London.