В днешно време смартфоните не са просто телефони, а многофункционални устройства, които ви спестяват покупката и поддръжката на други устройства – като например фотоапаратите. Камерите на смартфоните стават все по-големи конкурентни на професионалните фотоапарати, като предоставят възможност и за моментална обработка на снимките.

Приложението Instagram навлезе изключително бързо в ежедневието на повечето потребители на смарт устройства точно заради тази своя функция. Ако обаче вече сте се наситили на ефектите и възможностите на Instagram, и сте притежател на iPhone, на вашето внимание ще представим най-новото приложение за обработка на снимки – а именно PowerCam.

Приложението е създадено от Wondershare и е с доста интересни, и полезни функции, като например Colour Splash, Tilt-Shift, и Panorama.  Освен с различни ефекти за снимките PowerCam разполага и с разнообразни опции при заснемане на видео.

Можете да свалите безплатно приложението от iTunes App Store. Някой от ефектите обаче са заключени и, за да се докоснете и до тях трябва да заплатите символичната цена от 1,99 долара.

Свалете приложението от тук