кампания

Apple по никакъв начин не се притеснява да покаже по най-очевидния начин, че камерата на iPhone 6 е прекрасна. Пресметливо от Купертино изчакаха представянето на Galaxy S6 и след като корейците решиха, че са закопали американците, те пуснаха своята убийствена кампания под слогана „Shot on iPhone 6“.

ВИЖ ОЩЕ: Ревю на Apple iPad mini 3

Тя не се изразява само в това да се качват прекрасни снимки в мрежата. Не, не! Когато Apple правят нещо, те го правят мащабно и с размах. Снимките от кампанията няма просто да обикалят социалните мрежи, а ще украсяват небостъргачи, както този, който в момента се строи в Дубай. Колко му е?

Като цяло кампанията ще представи 77 различни изображения в 24 страни. Както виждате, потребителите на Twitter вече се отчетоха с няколко поста на тези реклами от всички краища на света. Можете да разгледате пълната гама от фотография и приложенията, които са били използвани за направата им, на интернет страницата на Apple. Приложенията за обработка снимките включват VSCO Cam, Instagram, Filterstorm Neue и Snapseed.

Кажете ни в коментарите, ако сте видели и вие случайно рекламите на Apple в България!