На 14 септември в Националния дворец на културата, в София ще се проведе международната конференция по блокчейн NEXT BLOCK Conference “Evolution Of Money”, която ще събере у нас водещи експерти от тази перспективна област.

Събитието се организира от Krypton Events, в партньорство с Cryptovest, както и водещата световна биткоин борса OKEx и CoinMarketCap. Партньор на събитието е и първата българска магистратура по блокчейн – „Бизнес и дигитална трансформация / блокчейн иновации“, която стартира тази есен в София. NEXT BLOCK ще събере заедно топ мениджъри на водещи технологични компании, инвеститори, както и обещаващи блокчейн проекти и визионери от целия свят за създаване на контакти и съвместни бизнес начинания.

В събитието ще вземат участие над 350 участници и над 20 изявени спийкъри. За финал, конференцията ще приключи с ексклузивно крипто After-Party, с подкрепата на FashionTV.

Водещият лектор на NEXT BLOCK Sofia е Стерлин Луджан, мениджър комуникации в Bitcoin.com, основния източник за всяка информация, свързана с биткоин. Стерлин е един от най-изявените в глобален мащаб крипто журналисти, редактори и спийкъри. Сред останалите лектори са:

– Марк Бернегер, сериен фин тек и крипто предприемач;
– Мишел Игълщайн, съосновател и изпълнителен директор на FDCTech, Inc.;
– Томас Греъм, управляващ партньор – TLDR, съосновател – Codec, MapD, Media Protocol, DFC;
– Он Явин, съосновател и изпълнителен директор на Cointelligence;
– Авия Арика, ръководител на Aviya Law;
– Паскал Форстър, член на съвета на директорите на Crypto Finance AG;
– Агада Намери, генерален мениджър на iCapital.

Програмата включва представяне на блокчейн проекти и ICO Quick-fire Pitch сесия, в която всеки участник ще има 5 минути, за да спечели доверието на инвеститорите.