Lumific

Lumific

Популярното приложение за организиране на снимки Lumific беше в бета стадий, но това не му попречи да спечели  потребителския интерес. Приложението вече официално има финална стабилна версия за Android, което го прави още по-добро.

Виж още: Apple патентова аксесоар за виртуална реалност за iPhone

Lumific вече поддържа синхронизация с облачното хранилище Dropbox и услугата за печат на снимки Snapfish. Още при първоначалната инсталация на потребителите се предлага свързване към Dropbox. Приложението използва умен алгоритъм, който анализира данните в снимките и ги подрежда според дадено събитие. Самите събития могат да бъдат управляванни и създавани посредством Lumific. Това е удобна функция, която дава много по-удобна възможност за съхранение и подреждане на снимките от стандартната в хронологичен ред.

Приложението автоматично идентифицира повтарящи се и подобни снимки. Могат да се посочват специфични етикети и други полезни мета данни, които да улеснят потребителите. При внасяне на снимките има опция да се прилагат основни корекции като изрязване и завъртане. За удобство Lumific може да създава и анимирани GIF картинки от избрани снимки. Можете да си го свалите безплатно от Google Play. Очакваме и версия за iOS до края на месец март.