Надали някой е очаквал да видим филм по вълшебната книга за малки и големи “Малкият принц”. Всички ние сме отраснали с нея, но… да бъде филм? Пък и кой би очаквал, ако има филм по прочутата книга, той да не е на Disney? В случая продукцията е дело на френската част от студиото Paramount Pictures и Warner Bros. Japan.

Преди време в интернет се появи трейлър за “Малкият принц” (The Little Prince) на френски. Сега вече можем да видим и първия такъв на английски, с оригиналното озвучение на актьорите. Интересното е, че филмът ще бъде представен като разказ в разказа – малко момиченце среща съседа си бивш пилот, който ѝ разказва своята история за това как е срещнал Малкия принц на една далечна малка планета. В трейлъра ще чуете гласовете на Макензи Фой (“Интерстелар”) като момичето, Рейчъл МакАдамс (“Шерлок Холмс” и “Полунощ в Париж”) като майка ѝ, Джеймс Франко (“127 часа” и “Убийствено интервю”) като Лисицата, както и невероятния и незабравим глас на Джеф Бриджис като Пилота.

Премиерата на “Малкият принц” е на 29 юли тази година (за Франция), а режисьор е Марк Осборн, работил по “Кунг-Фу Панда” и “Спондж Боб Квадратни гащи: Филмът”. Очакваме още новини, но междувременно бих искал да кажа, че този филм може да се окаже нещо наистина вълшебно. Вижте трейлъра:

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS