Снимка: SET Solutions
Снимка: SET Solutions
Снимка: SET Solutions

Дизайнерите от SET Solutions решиха да направят концепция на следващото поколение iPhone. От компанията са кръстили флагмана на Apple – iPhone Air, защото той е буквално невероятно тънък. Въпреки, че моделите изглеждат страхотно и определено биха имали невероятен успех на пазара, от американската компания със сигурност няма да пуснат нещо подобно в скоро време, тъй като характеристиките и на двете устройства не биха могли да бъде приведени в производство.

Да, функцията за разпознаване на пръстовите отпечатъци е напълно приложима, но iPhone Air е прекалено тънък, толкова тънък, че е невъзможно да бъде направен в следващата една година. Концепцията е за смартфон, който е прекалено тънък за моментните технологични възможности- 1,5/3мм и прекалено лек – само 70 грама.

Снимка: SET Solutions
Снимка: SET Solutions

iPhone 6C от своя страна пък ще е с извит дисплей, което не е непосилно, и прав гръб, което също би могло до известна степен да бъде направено, но пък изглежда някак си доста чуплив и нестабилен.

Запознайте се по-обстойно с иначе невероятните концепции на SET Solutions :

Сподели
Предишна страницаLG Optimus G вече получава Android 4.4 KitKat в Естония
Следваща страницаНапук на Microsoft Qualcomm повишиха Стийв Моленкопф
Силвия Янчева е технологичен журналист и редактор на Smart News. Работила е в дирекция на МВнР и била е част от екипа на първата демократична онлайн медия Policymic. Като най-голяма своя страст определя спорта, който е неизменна част от ежедневието й от години насам. Интересува се и от политика, Психология, PR, Фотография, и социални мрежи. За контакти: yancheva@smartnews.bg