снимки

Военните снимки винаги са били интересни. На моменти малко тежки, в други пък много тежки и неподходящи за всеки, nо винаги са патриотични и надъхващи, изразяващи смелост и отдаденост. За такива снимки не трябва скъпа техника,   нито сериозни умнения. С каквото и да я направите, тя винаги ще изгледа невероятно.

Има и военни снимки, които все пак изискват нещо и то е късмет. Голям късмет, за да може да запечаташ кадъра в абсолютно точния момент. Именно такава е и колекцията от снимки, която ще ви покажа малко по-долу. Това са военни снимки от бойното поле и не само, които са ощастливи своя създадел именно поради факта, че са направени в момент, който няма да се повтори никога. Изключително интересни и направо нереални, всяка една от тях си заслужава да я видите.

Perfectly-Timed-Military-Photo-10 Perfectly-Timed-Military-Photo-11 Perfectly-Timed-Military-Photo-12 Perfectly-Timed-Military-Photo-13 Perfectly-Timed-Military-Photo-14 Perfectly-Timed-Military-Photo-15 Perfectly-Timed-Military-Photo-16 Perfectly-Timed-Military-Photo-17 Perfectly-Timed-Military-Photo-18 Perfectly-Timed-Military-Photo-19 Perfectly-Timed-Military-Photo-20