Уинбет е българска букмейкърска къща, която привлича все повече клиенти, благодарение на интересните бонус промоции, добрите коефициенти, които предлага и множеството начини за депозит и теглене на средства.

Компанията Winbet стартира през 2015 година с онлайн залозите, като предоставя на потребителите един добре структуриран сайт, лесен за навигация и ползване. Още с зареждането на сайта виждаме ясно менютата и основните видове спортове, на които да заложим.

Как да залагаме в Уинбет?

Това не е никак трудно. Просто зареждате в браузъра адреса на Уинбет, регистрирате сметка и след, като направите депозит, можете реално да използвате пълната функционалност на сайта.

Нека не забравяме и бонус офертите за спорт и Казино, които можете да видите в подробно ревю на сайта XBET.BG .

За пример можем да дадем секция Спорт, където след направен депозит, можете да изберете вида спорт, на който да заложите. В зависимост от това дали използвате десктоп или мобилна версия, намерете секция Спорт, след което ви се появява меню с видовете спортни събития. Искате да заложите на футболна среща. Намирате „Футбол“, след което имате бутон Първенства. При мобилната версия можете да изберете първенства, като Англия Висша лига, Бундеслига, Примера Дивизион, както и други футболни първенства в Европа, а и не само. Налични са футболни срещи от Азия, Африка, Америка и други. При десктоп версията менюто с първенства ви е изнесено в ляво, тип колона, където лесно можете да се ориентирате.

При достигане на първенство, просто изберете мач. След, което имате множество възможности за залог. На всеки мач в мобилната версия, Уинбет се е постарал да улесни потребителите, като са налични 4-ри основни бутона, за по-бърз достъп до желаната позиция на залог. Основни, Голове, Хендикап и Всички. При десктоп версията, просто скролирайте и намерете желаната позиция.

Депозит, теглене и сума за залог

Предлагат се едни от най-популярните методи за депозит и теглене на парични средства. Букмейкъра работи, освен с Дебитни и Кредитни карти, банков трансфер, както и с известните в България Кеш терминал, E pay и Easy pay. Можете да заредите вашата сметка с дебитна и кредитна карта, като трансфера става моментално. При Изипей и Ипей, също сумата пристига веднага в акаунта ви, като при Изипей, това може да стане много бързо, след натискане на бутона Депозит. Генерира се код, който следва да предоставите на гише на каса в Изипей, както и сумата. Моля носете си лична карта при депозит и теглене в Изипей. Методите на разплащане не са много, но са достатъчни за да заредите вашата сметка или да извършите теглене. Единствено при банков превод има няколко дни забавяне, което не е само при Уинбет, а и по принцип, тъй като самия метод отнема няколко работни дни.

В Уинбет можете да играете с минимална сума от 0.20 лева на колонка. Това важи и за сингъл залог и за множествени залози. Също 0.20 лева е минималния залог и при системи, като тук можете да играете най-популярните системи, които да ви дадат право на грешка и отново да имате печалба. Можете да играете на 1,2,3 грешки, както е възможно и да сложите твърд знак в системата.

Опцията Кеш аут също е налична, където ви дава възможност да затворите залог,още преди да са приключили мачовете, като тук е важно да следите по време на развоя на срещите, как се движи кеш аутът и каква сума е налична за изплащане. Това става от секцията Мои Залози.

Определено Уинбет е една добра алтернатива на чуждите букмейкъри и предлага множество опции за залог, мобилна версия на сайта и лесно за навигация меню. Съпорта също е на ниво.

Сподели
Предишна страницаФутболни прогнози
Следваща страницаУчаствайте в уъркшоп на тема “Блокчейн на практика” с 20 % отстъпка
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.