mtel-image

Стартовите пакети Нова Прима Свят и Дейта Прима, както и допълнителният пакет за мобилен интернет Prima Free Data, са новите оферти на Мтел за почитателите на предплатените услуги. Те са подходящи за всички, които желаят да говорят и сърфират свободно в качествената 3G мрежа на телекома в страната, без да се обвързват с договор и да заплащат месечни такси.

Нова Прима Свят дава преференциални цени за разговори в България и още 32 страни*. С активацията на картата клиентите получават за срок от 30 дни 20 минути за разговори и 20 SMS-а, както и 1200 мегабайта мобилен интернет. Цената на пакета е само 6 лева.

Една минута разговор към всички фиксирани мрежи в България и фиксираните мрежи в още 32 страни струва 0,18 лева, а към мобилните – 0,38 лева. Цената на SMS и мегабайт е също 0,18 лева. Изключение правят САЩ и Канада, като разговорите с всички мрежи в двете държави струват 18 стотинки на минута през 30-те дни след активирането на картата и по време на 30-те дни след всяко презареждане.

Другият нов стартов пакет – Дейта Прима, включва 2 GB предплатен мобилен интернет трафик с валидност 8 дни от активирането на картата. Той не изисква регистрация, а цената му е 9,90 лв. с ДДС.

И двете нови оферти включват пълен набор от SIM-карти – стандартна, микро и нано, като дават възможност на клиентите сами да изберат кой размер на картата да ползват в зависимост от устройството си.

Третата нова оферта е допълнителен пакет за предплатен мобилен интернет Prima Free Data. Насочен е към потребителите, които са постоянно онлайн и искат да ползват качествената и бърза 3G мрежа на Мтел. Пакетът се активира с безплатен SMS с текст „5 GB” на кратък номер 1796 и предоставя 5120 мегабайта мобилен трафик, валидни 30 дни след активацията, само за 24,90 лева с ДДС. От предложението могат да се възползват всички настоящи и нови клиенти на Дейта Прима.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS