M9

HTC One M9 е най-коментираният телефон през последните седмици и заедно с Galaxy S6 е сред топ моделите, които очакваме да видим. За наше щастие не остана много до MWC, където и двете устройства ще видят бял свят и тогава истинската битка на титаните ще започне. Още по-хубавото е, че колкото по-малко време остава до премиерата им, толкова повече информация започва да изтича, а HTC въобще не ги бива в опазването на тайни и за поредна година сме свидетели да потопи от тяхната щаб квартира.

ВИЖ ОЩЕ: Samsung отбеляза най-ниските продажби от 2011 насам

Последният теч ни донесе три нови видеа, които впоследстиве бяха изтрити, но знаем, че веднъж публикувана в интернет, информацията не може да бъде лесно заличена. Клипът по-долу ни разкрива малко детайли на телефона. Първо и най-очевидно е дизайнът, които е претърпял леки промени – имаме два цвята на корпуса, а бутонът за включване вече е отстрани. Друго, което прави впечатление, са подобренията в двете камери, с които може да правите по-добри снимки на тъмно и да използвате допълнителни интрументи за корекция, имаме нов интерфейс и нови теми. Също така функционалност, която ви показва определени приложения, базирана на местоположението ви. BoomSound вече имат допълнително подобрение, чрез интегрирането на Dolby Audio технологията, което най-вероятно ще направи звука от HTC One M9 просто божествен.

Повече от очевидно е, че недостатъците на HTC One M8 за взети под внимание и сега M9 идва по-добър от всякога. Датата на представянето му е 1-ви март, когато вашата задача ще бъде да следите Smart News, защото ние ще сме тук, за да отразим всичко най-важно от конгреса.