mini-450x250

Само три дни остават до кулминацията на най-горещата риалити кампания на Мтел. Тя е посветена на „Мтел Гиганет“ – офертата, с която клиентите на телекома сърфират в най-бързата 3G мрежа и получават високоскоростен оптичен интернет за дома.

От днес във Facebook започва обратно броене до финалa на активностите на 29 юни. За феновете си в социалната мрежа Мтел е  подготвил и специална мисия. За да я изпълнят, те трябва да сменят корицата на профила си с нова, свързана с играта. Гига корицата ще бъде публикувана в страницата на телекома във Facebook. В петък един от всички изпълнили своята мисия успешно ще спечели смартфон Sony Xperia SP.

Кулминацията, уникална риалити игра, ще започне в  събота от 17 часа  пред НДК. Тя е насочена към всички, готови да изпитат своите гига сили и да тръгнат по следите на трима супер герои из София. При срещата си с тях участниците ще трябва да отговорят на три „супер“ въпроса, които могат да им донесат  смартфони и таблети Sony. Един късметлия пък ще си тръгне с автомобил Mini.

В играта могат да се включат както жители на София, така и представители на други български градове, но те предварително трябва да се регистрират в сайта на компанията. За да улесни желаещите да се включат в играта, Мтел ще осигури по един автобус от Варна, Пловдив и Бургас до София. Трите града бяха избрани от феновете на телекома чрез специално гласуване във Facebook. Местата за пътуването са ограничени и  участниците, които искат да използват осигурения превоз трябва да се регистрират в сайта на компанията.

„Мтел гиганет” се предлага на цена от 19,90 на месец и е валиден в районите с покритие на оптичната мрежа. Новото предложение дава достъп до най-бързата 3G мрежа с мобилен интернет от 2.5 GB при максимална скорост. Офертата включва и високоскоростен оптичен интернет за дома, с който потребителите могат да сърфират в световната мрежа със скорост от 30 Mbps благодарение на супербързата, оптична мрежа на Мтел.