Питър Пан трейлър
Снимка: NBC

Както повечето от вас най-вероятно знаят, NBC готви екранизация по романа на Джеймс Матю Бари „Питър Пан“. Продукцията ще се казва Peter Pan Live! и ще се излъчи на 4 декември 2014 по канала NBC. Да, това ще бъде live television филм, няма да го дават по кината (или поне няма наченки за това).

Интересното в случая е изборът на актьорски състав, и по-специално кой да изпълнява ролята на самия Питър Пан. Това е Алисън Уилямс, позната ни от филма „Момичета“ (Girls). Да, точно така, Питър Пан ще бъде игран от жена… много красива жена при това. Не знам дали ще се получи, но нямам търпение да видя продукцията!

Другото интересно попълнение в състава стои зад персонажа на злодея Капитан Хук – това е небезизвестния Кристофър Уокън (Криминале, Хвани ме ако можеш, Ловци на шаферки). Леле мале! Кристофър Уокън като Капитан Хук?! Имам чувството, че този човек е роден за тази роля. Някой против? Не.

Виж още: Какво предстои във филмовата вселена на Marvel

Та така, ставаше въпрос за трейлъра, който пуснаха от NBC. Всъщност не бих го нарекъл трейлър. По-скоро това са задкулисни кадри, показващи актьорите Уилямс и Уокън в костюмите им, подготвящи се за снимки. Да ви кажа честно обаче, и на това съм доволен.

Вижте сами и преценете.

https://www.youtube.com/watch?v=FtuhmHDtZ9o