Тази седмица решихме да ви покажем кои са 5-тте най-теглени неща от всякакъв тип, за всякакви платформи, които смятаме, че могат да бъдат полезни на почти всеки. Вижте кои според нас са топ 5 за тази седмица:

Научете основите на езика за програмиране „C“ с този безплатен PDF файл

c-programming

„C“ е един от много езици за програмиране, които са подходящи за начинаещи в програмирането. MagPi, официалното списание на Raspberry Pi, събира всичко, от което имате нужда, за да направите първите си стъпки в програмирането и да научите основните неща за C.

„A Sharper Scaling“ подобрява резолюцията на снимките по-добре от Photoshop

sharper-scaling

Windows: A Sharper Scaling е приложение с една единствена цел – да увеличава размера на снимките, като предоставя внушително количество детайли. Сравнение с традиционните методи на този процес, програмата „A Sharper Scaling“ сякаш прави магия с резолюцията на изображенията.

Актуализация на Google Flights, която ще ви помогне да направите най-изгодната покупка

google-flights

Google Flights отдавна е едно страхотно приложение, с което можете да търсите и да следите цените на самолетните билети. Току-що обаче приложението бе актуализирано, за да бъде още по-полезно и ефективно. Вече ще ви казва кога да си запазите билет, за да получите най-добрата сделка.

Залепете бележки навсякъде с Note Anywhere

sticky-notes

Chrome: През половината от времето най-вероятно като всички останали забравяте защо сте отворили даден прозорец в браузъра. Ако отваряте дузина табове, които оставяте за по-късно било то по работа или просто от интерес, тогава Note Anywhere ще ви е от голяма полза. Както се вижда от снимката по-горе, можете да си оставяте напомнящи бележки на всяка желана от вас страница.

TimeYourWeb проследява и анализира, колко време прекарвате във всеки един уебсайт

yourweb-tracks

Chrome: Има много приложения за проследяване на трафика ви в интернет, но TimeYourWeb е едно от най-простите и ефективни такива приложения. Абсолютно безплатно е и дори няма нужда да се регистрирате, за да го използвате. Със сигурност ще ви е от полза, а таблиците са направени изключително леснодостъпни и няма как да не разберете на какъв принцип работи.

Това беше нашият Топ 5 за тази седмица. Намирате ли полезни тези неща? Ако смятате, че има важни неща, които пропускаме, ще се радваме да споделите с нас в коментарите.