Преди време социалните мрежи се създаваха за щяло и нещяло. Доста от тях сега или не функционират изобщо или са изгубили посещаемост, което води до преустановяване на обновяването на сайтовете. Това е топ 8 на най-странните социални мрежи, които загубили своята популярност, вече не са част от глобалното Интернет семейство.

1. LetsTalkAboutPep.com

null

Социалната мрежа е само и единствено за фенове на Хип-хоп звездата Пеп от триото Salt’n’Pepa. Последният пост е от Ноември 2011г.

2. Eons.com

null
Създаден през 2005г. сайтът е за родените в периода 1946-1964г. характеризиран с бум на новородени бебета след края на Втората световна война. Социалната мрежа в момента е неактивна, а началната страница на домейна препраща към фейсбук профила им.

3.ZiiTrend.com

null

Тази социална мрежа е създадена през 2007г за хора, твърдящи че могат да виждат и предричат бъдещето. Сайтът вече не съществува изобщо.

4. MyFreeImplants.com

null

MyFreeImplants е социална мрежа за жени, които искат онлайн да съберат средства за увеличаване на гърдите си. Въпреки ,че не може да се каже точно кога е била последната кампания се предполага, че крахът на сайта е около 2010г.

5. Yub.com

null

Yub.com е сайт за пазаруване. Различното при него е,че е за хора, които не искат или не могат да ходят да пазаруват сами и си търсят компания.  Тази социална мрежа все още съществува, но в нея не могат да се намерят онлайн, активни потребители.

6. SpotAPotty.com

null

Вече несъществуваща мрежа за хора, които обичат да снимат или да постват факти за … бани.

7. MyCatSpace.com

null

Името на домейна говори само по себе си. Любителите на котките обаче вече нямат своята социална мрежа. Сайтът за хора, обичащи кучета пък препраща към DateMyPet.com

8. StarPonyz.com

null

StarPonyz.com е друга социална мрежа свързана с животни. Сайтът е за хора ( предимно деца) , които яздят понита. Въпреки, че мрежата още съществува активните потребители са рядкост, а новите такива предлагат само и единствено спам.

Източник: BuzFeed.com

Сподели
Предишна страницаДо 80% по-евтини роуминг пакети предлага М-Тел
Следваща страницаiPad Mini ще се произвежда от Foxconn
Силвия Янчева е технологичен журналист и редактор на Smart News. Работила е в дирекция на МВнР и била е част от екипа на първата демократична онлайн медия Policymic. Като най-голяма своя страст определя спорта, който е неизменна част от ежедневието й от години насам. Интересува се и от политика, Психология, PR, Фотография, и социални мрежи. За контакти: yancheva@smartnews.bg