„Черен Петък“ по традиция е едно от най-атрактивните събития у нас. От целодневни задръствания, до лудница в големите вериги магазини, нерви, шум и жестоко харчене на пари.

Утре и eMAG стартира своята кампания и ако искате да сред първите, които ще се докопат до най-добрите оферти, може би е добре да си свалите мобилното им приложение още днес. С него ще получавате известия за старта на ивента, както и за продуктите, които ви интересуват.

Преди 2 години ние бяхме в щаб квартирата на компанията и преживяхме случващото се от другата страна – през очите на продавачите. Със сигурност може да кажем, че eMAG имат сериозна подготовка за безпроблемно протичане на очакваното шопинг събитие.

Утре ще можете да се възползвате от много и разнообразни оферти, с избор на над 300 000 бройки продукти, сред които телевизори, мобилни устройства, телефони, таблети и лаптопи, ИТ продукти, смарт аксесоари, хладилници, перални, детски стоки, мода, козметика, продукти за дома, спортни артикули, продукти и аксесоари за колата, мебели. Ще има и няколко супер изненадващи категории продукти като автомобили, мотоциклети, АТВ-та, сглобяеми къщи, яхти, както и земеделски машини и оборудване.

Вижте ТОП офертите на следващата страница: