Това видео притежава всичко необходимо за да бъде един невероятно красив флайтлапс. Много малко хора имат шанса да видят света от гледната точка на един пилот, какво остава да направят таймлапс на Млечния път от такава височина. Точно това обаче успява да направи пилотът/фотограф Сейлс Уик по време на един негов полет от Цюрих, Швейцария до Сао Пауло, Бразилия.

Просто го гледайте… ще видите не само блещукащите светлини идващи от Женева и Алжир, но и блещукащите звезди на Млечния път.

С около 340 пасажери на борда на Боинг 777, Уик решава да направи нощен таймлапс по време на своя дълъг полет в небето, от своята привилегирована позиция. Използвал е Sony a7S с 35mm f1.4, което се оказва перфектната комбинация за това видео.

Но това не е първият път, в който пилотът се опитва да заснеме такъв таймлапс. Просто за пръв път творението му се получава толкова добре. На какво се дължи това? Не е много ясно… Може би на добър монтаж, малко късмет и повечко магия? Но какво значение има? Важен е прекрасният резултат. Пожелаваме ви приятно гледане.