Dual-USB-Drive-Type-C_HR

Това, което виждате на снимката по-горе, е Dual USB Flash Drive от компанията SanDisk, или бъдещето на USB устройствата. От дясната страна се намира USB Type-C конектор, новият стандарт, който ще виждаме на технологичната сцена все повече през следващата година, а и не само. От лявата страна е познатият USB Type-A конектор, който всички добре познаваме и често се опитваме да включим в грешната посока.

SanDisk е една от комапниите, приемащи USB-C като бъдещето, но не смята, че все още е дошъл моментът, е който производителите трябва да създават и продават аксесоари само с такъв тип конектор на тях. С Dual USB Flask Drive SanDisk показва вижданията си за новия стандарт, защото в крайна сметка целта на устройствата за съхранение и външна памет е те да бъдат максимално съвместими.

На пазара има подобни двойни USB конектори с Micro USB, но те бяха решение за по-малък брой потребители. Този тип  USB Type-A плюс USB Type-C не само че събира телефони, таблети и лаптопи, но и е мост между настоящето и бъдещето.  SanDisk обяви 32GB Dual USB Flash Drive на Световния мобилен конгрес, но вече се продава в Amazon за 39.99 долара.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS