Това е въпросът, който технологичният влогър Алекс Колев от Tech Tips Media избра да повдигне в едно от последните си видео ревюта, посветено на геймърските слушалки SteelSeries Nova Pro.

SteelSeries Nova Pro са част от нова Pro серия аудио устройства, като вървят в комплект с DAC, който е по-универсален и функционален от предшественика си. Комфортът е на високо ниво, като слушалките са изключително леки и не се усеща напрежение, дори и да ги носите повече време (4-5 часа). Силата на притискане също е умерена, което е плюс за любителите на удобството.

Красиви и стилни, решени в приятна комбинация от черно и сиво, SteelSeries Nova Pro са чудесен дизайнерски избор за хората класици, които не държат непременно на ярки светлинни елементи (каквито тук липсват), а търсят непреходна елегантност. Изключително качествена и отличаваща се изработка, която напълно съответства на цената, определена за аудио бижуто.

SteelSeries Nova Pro притежават дълбоки кожени наушници с мемори пяна. Всички контролери за управление са позиционирани на левия наушник, като най-важните измежду тях са колело за увеличаване и намаляне на звука и бутонът за мютване на микрофона. Там се намира и самият микрофон, който е с доста добър, ясен и чист звук, с единствената бележка, че силата му би могла да бъде по-оптимизирана.

И няколко думи за звукоизвличането и звуковъзпроизвеждането на SteelSeries Nova Pro. Колкото и да е субективен този критерий за оценка, моделът има всички шансове да се превърне във вашия нов фаворит заради балансирания си бас, плътност и богатство от честоти, благодарение на които ще се насладите в пълнота на музика, филми и игри.

Повече за тънкостите при дизайна и перформънса на  SteelSeries Nova Pro, както и за прецизното настройване на DAC-а и неговите разширени характеристики, вижте в пълното видео ревю на Алекс.

Сподели
Предишна страницаНовите технологии в обувната индустрия: Комфорт и стил в едно
Следваща страницаКак да държим AI под контрол?
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.