Кой мислите е най-мощният смартфон за тази година? Според индийският производител Yu, това е техният нов телефон Yutopia, който излиза на пазара на 26 декември. Но дали това наистина е така? Компанията собственост на Micromax рекламира Yutopia точно като най-мощният смартфон на света.

Спецификациите на Yutopia включват осемядрен процесор Snapdragon 810, 4GB RAM и 32GB вградена памет, място за SD карта, 5.2-инчов дисплей с резолюция Quad HD (2K) и батерия с капацитет цели 3000 mAh. Камерите са съответно 21 и 8-мегапикселови, като основната такава е дело на Sony. Операционната система, разбира се, е Android, само че тук той е с Cyanogen OS скин.

Във видеото по-долу можете да видите пълен разбор на всичките функционалности и характеристики на Yutopia, включително и това какво може да прави камерата. Но достатъчно ли е това, за да бъде наречен той най-мощният? Това ще отсъдите ви, нашите читатели. Но едно е ясно – срещу скромната сума от 377 долара, Yutopia си е примамлива сделка за тези, които искат да получат солидни характеристики срещу малко пари.

2 Коментари

  1. Моят OnePlus 2 има по-добри параметри, за същата цена, а е пуснат преди 3 месеца на пазара. Така, че тия определено са назад с материала 🙂

Comments are closed.