moto-360-gold
Moto 360

Moto 360 е може би едно от най-красивите и стилни предложения в сегмента с носими устройства. Той е харесван от много потребители, защото Motorola успя да запази характерните дизайнерски черти на стандартните часовници, с които сме свикнали, но пък с доза технолгия.

Виж още: Вече ще виждаме Android Wear и на луксозни часовници

Днес Янг Юанкинг, главният изпълнителен директор на Lenovo, пусна тийзър снимка (по-долу) от собствения си профил в Weibo, която най-вероятно показва следващото поколение Moto 360. По-късно постът беше изтрит, но в интернет нещо трудно може да остане скрито, и сега можем да добием лека представа какво да очакваме от новия умен часовник.

На изображението се вижда, че ще има доста богат избор от каишки – от метал и кожа. Изглежда компанията ще ни предостави възможност да избираме и между различни рамки. От показаното може да очакваме такива от злато, а други пък изглежда са направени от стомана. Предполагаме, че става дума за по-ранен прототип на новия Moto 360, но в крайна сметка трябва да очакваме доста елегантен модел, който ще бъде сериозна конкуренция на останалите умни часовници на пазара.

moto-360-2nd-gen-lenovo