Apple-iPad-Air-2-Picture-14

Тази събота в Техномаркет Mall of Sofia ще бъде открит първият по рода си Apple щанд на българския ритейл пазар. През уикенда (26 и 27 септември) потребителите ще получат до 20% отстъпка от цената на Apple продуктите. Промоцията ще продължи до изчерпване на количествата.

Откриването на търговския обект е част от глобалната програма White на Apple за позициониране на продуктите на бранда в ритейл веригите. На новия Apple щанд в Техномаркет Mall of Sofia ще бъдат изложени iPhone 6 и iPhone 6 Plus, iPad mini 4, iPad Air 2, iPad mini 3, MacBook Pro с Retina дисплей, както и най-новият 27-инчов iMac с Retina 5K дисплей, като клиентите ще имат възможност да ги изпробват.

Посетителите ще могат да се запознаят с OS X Yosemite и новото поколение iWork и iLife apps, които се получават безплатно като подарък с покупката на всеки нов Mac или iOS устройство.

С тази инициатива Apple засилва фокуса си в ритейл веригите в България. За клиентите, които желаят да научат повече за пълната гама от продуктите Apple и аксесоари за тях, ще получат персонална консултация от специално обучените за целта консултанти на Apple, които ще бъдат постоянно на тяхно разположение на щанда.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS