Теленор ще предложи мощния и достъпен iPhone SE. Включващ A13 Bionic, най-бързия чип в смартфон, iPhone SE предлага несравнима производителност с добър живот на батерията и най-добрата система с една камера в iPhone, която отключва предимствата на режим Portrait. iPhone SE идва в три красиви цвята – черен, бял и (PRODUCT)RED – с популярен дизайн, създаден с устойчивост на вода и прах.

Клиентите могат да поръчат новия iPhone SE днес на telenor.bg/apple-iphone-se, който ще е достъпен на 4 май в търговската мрежа на Теленор и чрез Купи Онлайн.

Сподели
Предишна страницаОсем тенденции, които променят интернет пазара в условията на социална изолация
Следваща страницаТеленор предлага сгъваемия смартфон Huawei Mate Xs
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.