Теленор ще предложи на всички свои клиенти възможност за предварителна покупка на Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 edge, броени дни след световната им премиера на Световния мобилен конгрес.

Предварителната покупка ще е възможна от утре, 25 февруари до 6 март, на официалната интернет страница на оператора www.telenor.bg, където клиентите на Теленор ще могат да научат всичко най-важно за новите модели на Samsung. От 25 февруари устройствата ще бъдат и на разположение за тест в избрани магазини на Теленор в много градове в страната.

Всички закупили Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 edge в този период ще имат възможността да ги получат преди официалния старт на продажбите в България на 11 март, a първите 100 от тях ще получат и подарък – очилата за виртуална реалност Gear VR. Поръчалите устройствата през интернет страницата на компанията, ще могат да ги получат с безплатна доставка на посочен от тях

Теленор ще предложи Samsung Galaxy S7 на цени от 39,99 лв. на месец или 859,99 лв. в брой с двугодишен договор за абонаментния план Теленор Нонстоп 60.99, а Galaxy S7 edge ще се предлага за 46,99 лв. на месец или 1009,99 лв. в брой с двугодишен договор за същия абонаментен план.