Теленор е единственият мобилен оператор в България, който предлага смартфона Xiaomi Redmi Note 9. Моделът е достъпен в магазините на оператора, както и в онлайн магазина Купи онлайн.

Xiaomi Redmi Note 9 разполага с 6.53-инчов DotDisplay екран, като селфи камерата е в неговия горен ляв ъгъл. Основната му камера е четворна с 48MP основен сензор, 8MP ултра широкоъгълен сензор, 2MP макро сензор и 2MP сензор за дълбочина. Предната камера е с 13MP сензор и поддържа HDR и портретен режим.

Устройството е с осемядрен процесор MTK Helio G85, 4GB RAM и 128GB вътрешна памет. Батерията е с капацитет 5020 mAh и поддържа бързо зареждане. Xiaomi Redmi Note 9 също така има 3.5 mm жак за слушалки, както и слот за microSD карта.

Теленор предлага Xiaomi Redmi Note 9 на цена от 309,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 29.99 или на лизинг за 15,59 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

 

Сподели
Предишна страницаЕто защо се нуждаете от пътна помощ
Следваща страницаУ нас се появиха счетоводни услуги за дропшипинг и афилиейт
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.