Теленор ще предложи от 1 декември новите смартфони от линията Lumia – Microsoft Lumia 950 и Microsoft Lumia 550. Двата модела осигуряват 4G/LTE свързаност и са първите смартфони, оборудвани с операционна система Windows 10, което ги прави напълно съвместими с компютри и други устройства, работещи с платформата на Microsoft.

Lumia 950 ще е наличен в търговската мрежа на Теленор в черен цвят на цена от 52,59 лв. на месец с двугодишен договор за абонаментна програма „Резерв Стандарт 19.99“. Lumia 550 ще се предлага в бял и черен цвят на цена от само 9,59 лв. на месец с двугодишен абонамент за програма „Резерв Стандарт 19.99“.

Microsoft Lumia 950 впечатлява с изчистен и стилен дизайн в съчетание с отлични характеристики. Смартфонът е оборудван с шестядрен Qualcomm® SnapdragonTM процесор от най-ново поколение и 5.2“ QuadHD OLED дисплей, който гарантира изключително качество на изображението. Lumia 950 разполага с 20 MP Pure View камера с тройна LED светкавица с Natural Flash, която се адаптира към средата. В допълнение, устройството има и 5 MP HD широкоъгълна предна камера. Благодарение на своята 3000 mAh батерия с USB-C Fast Charging функция, Lumia 950 осигурява сигурност и издръжливост на работа, дори при максимално натоварване. Смартфонът разполага също така с 32 GB вградена памет, както и с 3 GB RAM.

Lumia 950 идва с предварително инсталирани Офис приложения, съобразени с екрана на устройството. Смартфонът лесно може да се превърне в компютър при свързването му с по-голям екран и клавиатура чрез Microsoft Display Dock. Освен това, потребителите могат лесно да управляват цялото съдържание чрез функцията One Drive, която осигурява безплатно съхранение в облака, както и достъп до документи, музика, игри, приложения и др.

microsoft-lumia-550-white

Microsoft Lumia 550 предлага изключително добри технически възможности на достъпна цена. Смартфонът е оборудван с мощен четириядрен Qualcomm® SnapdragonTM 200 процесор, има 1 GB RAM памет и 8 GB вградена памет, с възможност за добавяне на micro-SD карта. Устройството работи с nanoSIM-карта, а батерията е с капацитет 2100 Lumia 550 притежава 4.7“ HD LCD дисплей, 5 MP основна камера с LED-светкавица и автофокус, както и 2 MP предна камера. Смартфонът предлага също така 4G/LTE, Wi-Fi и Bluetooth 4.1 свързаност. Възможността за свързване на устройството с компютър допълнително улеснява съхранението и достъпа до информация, навсякъде и по всяко време.

3 Коментари

  1. И виваком я предлагат ама няма кой да я купи.

  2. На тези цени със сигурност трудно някой ще ги купи – особено от „Теленор“… Цената на лизинга е по-висока от цената на апарата без договор… Просто нямам думи… А иначе се рекламираха „Ще направим мобилните телефони достъпни“… Да, ама не, в случая!

  3. Цената е брутална. Само си представям 950XL колко ще струва, ако някога го пуснат.

Comments are closed.