Всеки ден до 30 август потребителите на мобилното приложение MyTelenor ще могат да получат промокодове за атрактивни отстъпки за покупка на избрани смарт устройства. Отстъпките ще са валидни за съответния ден и за покупки в онлайн магазина на telenor.bg.

Сред устройствата, които ще са част от офертите са смартфоните OnePlus 7 Pro, Sony Xperia 10 и Moto G8, слушалките Apple AirPods 2, Huawei FreeBuds 3, SAMSUNG Galaxy Buds+ и умният часовник Huawei GT 2.

Код за отстъпка ще могат да получат клиенти на абонаментните планове и предплатените услуги на Теленор, които са инсталирали приложението MyTelenor (версия 2.4.0 или по-нова) и са се регистрирали в него. За целта те трябва да натиснат банера на кампанията на началния екран на приложението, след което да натиснат бутона „Вземи промокод“. Всеки потребител на MyTelenor може да участва всеки ден в кампанията и да взима по един промокод всеки ден, който е валиден в рамките на деня, в който е обявена офертата, само при покупка в брой на устройството. При оферти със смартфони и смарт часовници, отстъпката с промокод може да се ползва само при едновременно сключване на договор за мобилни услуги на абонаментни планове Тотал +.

MyTelenor e безплатно приложение на Теленор за Android и iOS, което позволява на клиентите на оператора лесно и удобно да следят своето потребление и разходи, да заплащат своите месечни сметки и да активират различни услуги. Те могат също да проверяват фактурите си до шест месеца назад, да свалят като PDF подробна разпечатка на своето потребление, както и да открият най-близкия до тях магазин на Теленор, както и други услуги.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.

 

Сподели
Предишна страницаНовият Xiaomi Redmi 9A – от днес във VIVACOM 
Следваща страницаАтоми гиганти увеличават мощността на квантовите компютри
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.