Теленор предлага избрани смартфони, таблети и смарт джаджи с до 50% отстъпка до 30 април. Предложенията са валидни при поръчки в брой и на лизинг, като почти всички са налични, както през Купи онлайн, така и в търговската мрежа на оператора.

Смартфони с до 50% отстъпка при покупка или взимане на лизинг с план Тотал+ 29.99 или по-висок са едни от най-популярните модели на водещи производители като Huawei, Samsung, Honor, Nokia, Alcatel и др. Сред предложенията са Huawei P30 Lite, Nokia 7.2, Samsung Galaxy A51 и др. Част от предложението е Alcatel 3, който е на цена от 1 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 29.99.

Сред таблетите с до 50% отстъпка при покупка или взимане на лизинг с план Интернет 20.99 или по-висок, са модели като Samsung Galaxy Tab S5e, Lenovo Yoga Smart Tab 10.1 и Huawei MediaPad M5 Lite. Сред предложенията е също и Samsung Galaxy Tab A8 2019 32GB, който е на цена от 169,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Интернет 20.99 или 7,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Теленор предлага и селекция от умни джаджи с до 50% отстъпка, като в нея влизат смарт гривни, слушалки и умни часовници.

Пълна информация за тези и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

Сподели
Предишна страницаРевю на про геймърската мишка SteelSeries Rival 3
Следваща страницаСтартира онлайн кампания в подкрепа на българския туризъм
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.