Теленор предлага до 200 лв. бонус към изкупната цена на стари смартфони, върнати по условията на услугата „Върни и вземи“, при покупка на избрани смартфони Huawei.

При покупка или взимане на лизинг на комплект смартфон Huawei P40 Pro с умен часовник Huawei Watch GT2, клиентите ще получат 200 лв. бонус към изкупната цена на смартфон, който върнат по условията на услугата „Върни и вземи“. Ако клиент върне смартфон по условията на „Върни и вземи“ и предпочете Huawei P40 Lite, ще получи 100 лв. бонус към цената на старото устройство.

Предложението е валидно само за частни клиенти, които закупят или вземат на лизинг някой от посочените модели и сключат договор за мобилни услуги с абонаментни планове за мобилни услуги с месечна такса над 25,99 лв. За да се възползват от предложението, клиентите могат да посетят всеки от магазините в търговската мрежа на Теленор.

Услугата „Върни и вземи“ е част от усилията на Теленор за отговорно отношение към природата и справяне с отпадъците. Чрез нея клиентите на оператора получават възможност да върнат старите си устройства и да получат ваучер за отстъпка при покупка на продукти от Теленор. Компанията работи с партньори в сферата на рециклирането, които гарантират, че всяка част от старите устройства се използва оптимално, за да остане в употреба, вместо да бъде изхвърлена.

Само през 2019 г. Теленор предаде за рециклиране електронни отпадъци, които включват мобилни телефони, аксесоари, компютърна периферия, батерии и др. с общ обем от над седем тона.

Пълна информация за тези и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.