До четири пъти повече мегабайти за мобилен интернет и минути за разговори предлагат специалните коледни предложения на Теленор за всички абонати на оператора, които подпишат нов или преподпишат своя договор от днес до 31-и януари 2016 г. включително.

Така например, клиентите на Теленор, които изберат абонаментен план „Резерв Стандарт 19,99“, ще получат 1200 национални минути и 2400 MB мобилен интернет трафик на месец, както и неограничен мобилен интернет към Facebook, WhatsApp, Novini.bg, Gong.bg и abv.bg за целия срок на договора срещу месечна такса от 19,99 лв.

С коледните промоции на Теленор, клиентите на абонаментен план „Интернет 6 500“, ще разполагат с цели 26 000 MB за мобилен интернет на месец вместо стандартните 6 500, както и с 650 MB в роуминг за Европейския съюз, валидни за целия срок на договора, на цена от 19,99 лв. на месец.

Потребителите на предплатен стартов пакет „Теленор“, ще получат специален бонус от 1000 MB мобилен интернет трафик при активиране на пакета. Освен това, при презареждане в размер от 6 до 9,99 лв., потребителите ще разполагат със 100 минути за разговори в мрежата на Теленор и с 250 MB за мобилен интернет, а при презареждане на стойност от 9,99 лв. или повече, те ще получат 200 минути за разговори в мрежата на Теленор, както и 500 MB за мобилен интернет. Цената на предплатения пакет е само 6 лв., а валидността на бонуса при презареждане е 14 дни.

Потребителите на допълнителните пакети за предплатени услуги за мобилен интернет от Теленор също ще могат да се възползват от промоционалните предложения на оператора. Те ще получат четири пъти повече MB мобилен интернет трафик, за да могат да сърфират без ограничения и да се насладят на възможностите на 4G/LTE технологията. В празничния период, всички клиенти на Теленор ще могат да се възползват без допълнително заплащане от промоционален достъп до 4G/LTE. Те ще имат възможност да изпробват предимствата на технологията и да се насладят на по-добра скорост на споделяне на данни, по-бързо качване на снимки и видео в мрежата за максимален комфорт при общуване.

Клиентите, които сключат нов двугодишен договор за абонаментните планове „Резерв“, „Резерв Стандарт“, „Нонстоп“ или „Интернет“ с месечен абонамент 19,99 лв. или повече до 31.01.2016 г., ще получат не само четири пъти повече MB и минути за разговори, но и ще продължат да използват 4G/LTE до края на срока на своя договор.

Детайлна информация относно коледните предложения на Теленор, покритието на 4G мрежата на оператора и 4G мобилните устройства, е налична на официалната интернет страница на компанията www.telenor.bg и във всички магазини на оператора и официалните партньори.