Теленор предоставя ежедневни идеи за коледни подаръци и различни предложения и отстъпки в приложението MyTelenor до края на годината. Всеки ден до края на годината клиентите на оператора могат да получават празнични изненади от Теленор, както и идеи за празнични подаръци с отстъпки, които включват разнообразни продукти и услуги от партньори на компанията, които предлагат детски играчки, потребителска техника, козметика, почистване на дома, услуги за автомобила и др.

Между 2 и 31 декември 2019 г., всеки ден, всички частни и бизнес клиенти на Теленор на абонаментни и предплатени планове с включени мобилни услуги, с изключение на абонатите на план „Интернет по мярка“, могат да кликнат на банера на кампанията в приложението и да разкрият изненадата за деня.

Всеки участник може да вземе изненадата за деня веднъж и да види всички изненади за дните досега, както и от кои партньори са предстоящите изненади. Участниците не могат да вземат изненадите от изминалите дни, нито да разкрият предварително изненадите за следващите дни. Вземането на изненадите не е задължаващо с покупка и участниците могат да изберат дали да ги използват в последствие. Участието в кампанията е възможно през мрежата на Теленор, както и в роуминг.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалния сайт www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

Сподели
Предишна страницаМеждуконтинентален влак на път да измести летенето
Следваща страницаКак да поддържаме детското облекло
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.