Такси трансфер

Много чужди думи влязоха в ежедневието ни и ние ги използваме непрекъснато. Например трансфер – тази дума означава прехвърляне, в превод от английски. Нека разгледаме какви са видовете трансфери, например, трансфер пловдив софия.

Трансферните услуги в туристическата индустрия са от съществено значение. С тях няма да мислите как да стигнете от летището до хотела, от който се нуждаете, ще се качите в колата от класа, който сте поръчали и ще знаете цената на пътуването предварително.

Какво е туристически трансфер?

Това е, когато на летището ви посрещне кола и ви откарат до хотела по най-краткия маршрут и не се притеснявате за нищо. Не се притеснявайте, ако самолетът се забави, те ще ви чакат.

Особено удобно е да поръчате трансфер от летище софия до пловдив, ако пътувате в група, дори и малка. За 1-4 човека можете да поръчате кола от икономичен вариант до луксозна марка автомобил с екстри. За голяма компания от 5-9 души можете да поръчате миниван.

Как да поръчате трансфер от или до летището

Винаги е по-добре да резервирате такси трансфер от летището до вашата дестинация предварително.

В същото време не е нужно да се притеснявате за нищо.

За пътуването те могат да осигурят както обикновен автомобил от икономична класа, така и луксозен.

Ако имате нужда от детско столче, трябва да кажете това при поръчка на услугата, предоставя се за всяка кола. Служителите на транспортната фирма се грижат за вашата безопасност. Услужливите и учтиви шофьори ще ви помогнат с куфари и чанти.

От компанията ще ви се обадят предварително и ще ви напомнят за часа на тръгване.

Трансфер до хотела

Какво е трансфер до хотел? При него всичко е планирано предварително, за да няма проблеми. На първо място, това е, разбира се, пътуване от летището до хотела. Но по-късно може да поискате да посетите различни места и можете да поръчате трансфер по всеки един маршрут:

Вие казвате какъв маршрут ви устройва и транспортната компания ще го изпълни. Вашият шофьор винаги ще бъде навреме, ще ви очаква, можете да обсъдите с него наличието на други дестинации на по-късен етап. Ако почивате в група, тогава можете да поръчате транспорт заедно по всеки маршрут и това ще бъде евтино и интересно за вас. Основното нещо е да се договорите за маршрута.

 

Трансферната услуга включва:

  • Организиране на среща с клиенти на мястото на пристигане
  • Осигуряване на МПС с личен шофьор
  • Изчакване на пристигането на клиента
  • Заплащане на платени паркинги
  • Превоз на вещи

Персоналният трансфер ви позволява да се придвижвате из града с лекота и комфорт, често се използва от туристите за посещение на атракции, търговски центрове или посещение на различни събития. В този случай транспортът ще бъде „под ръка“ за клиента през целия предварително планиран маршрут. Шофьорът ще изчака пътника за необходимия период от време и ако е необходимо, ще го придружи.

В добрите трансферни организации служителите се подбират внимателно, което позволява да се подбере най-подходящия персонал за всеки клиент поотделно. Ще бъде приятно да общувате с такъв шофьор и можете да почувствате комфорт и увереност през цялото пътуване.

Групов трансфер означава среща и транспорт на туристическа група от автогарата до хотела или друга дестинация. Каквато и услуга да изберете, качеството ще е на много високо ниво!