Muzik, компанията спонсорирана от Twitter, която има за цел да направи ново по-добро поколение слушалки, вече представи първият си чифт – Muzik One. С псевдонима „смартфона на слушалките“, Muzik се опитва да отдели „smart“ слушалките си от останалите, с някои много нови и готини свойства.

Muzik One е с програмирани копчета, които са от външната страна на слушалките и имат вградени няколко услуги като Spotify, Twitter, Facebook и IFTTT. Това ви позволява да правите неща като да си пуснете любимото парче от плейлиста ви в Spotify, или да споделите новата песен на най-харесвания от вас изпълнител във Facebook, с едно просто почукване по вашите слушалки.

Слушалките, които можете да намерите за 299 долара, се конкурират с добри марки като Beats и Samsung. Muzik One пристигат също с 40мм драйвъри, по-големи възглавнички за слушалките, 30-часова батерия и микрофони, за телефонни обаждания. Слушалките са с 15-метров Bluetooth обсег, за всички бъдещи притежатели на iPhone 7.

muzik-one

Компанията споделя, че слушалките са с висококачествено аудио, с много добра система за изолация на шума, ще видим обаче дали наистина са толкова добри, колкото Muzik твърдят, щом имаме реален достъп до тях. Ако искате да си закупите един чифт за $299, в черен, сребрист цвят, или в цвят шампанско, можете да го направите още сега от официалния сайт на компанията, или от Amazon.