С всеки таблет, смартфон и лаптоп, да не говорим за апликации, идват нови възможности за съхранение на файлове. Като започнем от Facebook, преминем през Picassa и стигнем до домашния компютър, дигиталните снимки могат да бъдат съхранявани навсякъде.

Представяме на вашето внимание приложението Woven. Апликацията предлага интеграция на снимки от социални мрежи и всякакви по тип акаунти на едно място.

Woven превръща смарт устройството във виртуален албум, който обединява снимки от различни сайтове и мрежи. Приложението сваля снимките от акаунтите и ги подрежда във вертикален ред. На потребителите е предоставена възможността да свържат Woven с Facebook, Instagram, DropBox и други мрежи, както и с локален компютър (последното изисква създаване на Woven акаунт).

Снимките се групират в зависимост от източника им. Facebook си има отделен таб, но Instagram и Camera Roll от iPhone са групирани на едно място. Потребителят може да приближава и разглежда всяка снимка поотделно, но все още не същестува възможност за създаване на собствен албум в приложението.

„Woven решава проблема с притежанието на много снимки и трудното им организиране“, коментира вицепрезидентът на услугата Steve Jungmann. „Услугата е за хора, които искат да виждат цялото си съдържание на едно мобилно устройство и да разказват истории с него“.

Jungmann обещава много подобрения в приложението, като сортиране на албумите в произволен ред и споделяне от една социална мрежа в друга.

Ние тествахме приложението и определено можем да го препоръчаме на всички, които имат нужда от малко организация.

Приложението е напълно безплатно. Можете да го свалите от следните магазини за приложения:

iTunes Store

Google Play Store

Amazon Kindle Fire

Barnes & Noble