oneplus

oneplus one

С наближаването на премиерата на OnePlus One започва да се появява и все повече информация за него. Вчера ви показахме и първата снимка на предстоящия флагман на OnePlus, въпреки че на нея се виждаше само задният панел на устройството. Сега, няколко дни след като компанията обяви, че смартфонът ще се предлага в 16 страни, тя публикува пълния на страните и регионите, откъдето апаратът ще може да бъде закупен.

За момента OnePlus One ще се предлага в: Австрия, Белгия, Великобритания, Канада, Дания, Финландия, Франция, Германия, Хонк Конг, Италия, Холандия, Португалия, Испания, Швеция, Тайван и САЩ.

Цената на OnePlus One без договор ще бъде под 400 долара / 350 евро / 290 паунда. Няма да се изненадаме, ако китайската компания пусне новия си смартфон в повече от посочените пазари, но към момента няма потвърждение дали OnePlus има такива планове.

Това, което до момента знаем за новиия флагман е, че той ще бъде с 5.5-инчов 1080р дисплей, четириядрен процесор 1.2GHz Snapdragon 801, 3GB оперативна памет, 16/32GB вградена памер, 3,100 mAh батерия и 13-мегапикселова камера. OnePlus One ще бъде представен официално на 23 април.