faralda-crane-hotel-1

Кранът, който виждате на снимката, е един от най-старите в Европа, а и в света. 250-тонното чудовище се намира в Амстердам и е построенo през далечната вече 1951 г. Той е бил изоставен дълги години, но ето че една компания решава да го реновира. Pемонтните дейности отнемат четири години и струват на инвеститорите 3.15 милиона евро. Тази година кранът е „отворен“, но вече под формата на хотел.

Faralda Crane Hotel предлага на посетителите си три луксозни стаи, на 50 метра над земята, заедно с джакузи на открито и жестоки бънджи скокове от върха на крана – 90 метра свободно падане.

За да се насладите на едно такова супер прекарване обаче, ще трябва да се простите с няколко стотачки. Тъй като става въпрос за супер луксозни стаи, цената им започва от 400 евро на вечер. По-долу можете да видите снимки и да се уверите колко прекрасно изглеждат. Залезът, който се вижта от местата за почивка, също не е за изпускане. Бънджи скоковете пък не са част от почивката в хотела-кран – на тях могат да се насладят всички срещу заплащане от 85 евро. Тази цена включва инструктаж, скок и сертификат.

faralda-crane-hotel-2 faralda-crane-hotel-3 faralda-crane-hotel-4 faralda-crane-hotel-5 faralda-crane-hotel-6 faralda-crane-hotel-7 faralda-crane-hotel-8 faralda-crane-hotel-9 faralda-crane-hotel-10

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS