Дългоочакваният iPhone 5 беше разпродаден за броени часове, след като тази нощ най-големите му почитатели се включиха в организираното от Мтел среднощно пазаруване.

Официалната премиера на iPhone 5 в България се състоя в нощта на 1 срещу 2 ноември в Mall Serdika Center. Кулминацията на специалното парти, организираното от Мтел, даде възможност на най-запалените фенове на марката да закупят първи хитовия модел на Apple.

До настъпването на часа, обявен за старт на среднощния шопинг, водещият Димитър Павлов и музикантите от АКАГА забавляваха гостите на партито. Присъстващите участваха в томбола, като 10 от тях си тръгнаха като щастливи притежатели на iPhone 5. 

Най-нетърпеливите сред гостите не дочакаха края на партито, а предпочетоха да бъдат първи пред магазина на Мтел, където се изви опашка от стотици любители на устройството.

Нови доставки на iPhone 5 от Мтел се очакват всяка седмица от средата на ноември.

[nggallery id=35]

Сподели
Предишна страницаSamsung показа официално Galaxy Premier, малкият брат на S III
Следваща страницаКакво влияние ни оказват социалните мрежи?
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg