Вчера Microsoft споделиха, че последния месец е бил „чудесен“ за Surface устройствата им. Както пише в блога си, ноември месец е бил най-добрия за компанията и след няколко Black Friday промоции, Surface Pro 4 се продава много добре. Както можем да се досетим, и този път Microsoft не споделят цифри от продажбите, но според блог поста, „все повече хора преминават от Mac на Surface от всякога“.

Конкретно … за успеха софтуерния (а вече и хардуерен) гигант цитира разочарованието на потребителите от новия MacBook Pro, както и невероятната програма за замяна на Mac устройство срещу Surface, която компанията предлага.

Освен гордостта си относно продажбите на Surface устройства, Microsoft споделиха и че все повече държави биват включени в списъка за разпространение на новите джаджи — новият Surface Book вече е наличен в Австралия и Нова Зеландия, като ще пристигне в Австрия, Китай, Франция, Германия, Хонконг, Япония, Швейцария и Великобритания рано догодина. Кога Surface Studio ще бъде наличен пък извън САЩ, още не се знае…

Какво ще кажете? Бихте ли заменили MacBook за Surface Book или Surface Pro 4? Споделете с нас в коментарите.