Според китайският новинарски уеб сайт MyDrivers, China Mobile са представили гамата продукти, които ще предлагат догодина. От снимката по-горе се разбира (за който знае китайски), че един от новите продукти, които ще се предлагат от оператора, е iPhone 7c. Според по-ранните слухове това трябва да е устройство с по-малък, 4-инчов дисплей, на по-достъпна цена.

Можем да очакваме iPhone 7c в първата половина на годината. Най-вероятно, ако такъв смартфон бъде представен, то това ще стане на спекулираното за март месец събитие за Apple Watch 2. Очаква се iPhone 7c да бъде с характеристиките на iPhone 6s, но в по-малък размер. Според много хора, това значи, че по-логичното наименование на джаджата би било iPhone 6c, но все още не се знае как точно ще бъде кръстена тя.

Слуховете около по-малкото устройство от Apple се въртят в интернет от около година, ако трябва да бъдем точни. Сега след като компанията представи 5.5-инчов смартфон, интересът към класическия 4-инчов вариант се засилва. Какво мислите вие? Искате ли по-малък iPhone и как трябва да се казва всъщност той?